Уебсайтска история

English Deutsch Русский Македонски Turkce Espanol

Автори на този уеб-сайт са д-р Нина Бучкова, д-р Явор Симеонов и д-р Венцеслав Ралев. Всички специални ефекти (снимки, анимация и графики) са плод на прекарани от тях дълги часове пред монитора, зад фотоапарата или над някое от многобройните печатни издания от областта на информационните технологии. Разработката на страниците стартира през далечната 2006 година, когато на пазара имаше голям брой компютърни списания като PC Magazine; постепенно цялата информация мигрира он-лайн и едно по едно печатните издания престанаха да излизат, но екипът ни беше амициозен и упорит и дълго време извличаше всяка информация относно глобалната информационна мрежа и компютрите като цяло. Дали е имало полза от целия този труд - нека посетителите на сайта преценят сами! На някои места умишлено сме запазили архаичния дизайн на страниците (както е при настоящата секция на сайта), докато на други се опитваме да използваме съвременни технологични нововъведения - въпреки че никой от нас не е толкова голям традиционалист. Въпреки че екипът ежедневно работи върху различните страници, понякога се случва някоя единична секция да не бъде променяна в течение на години - понякога поради липса на време и сили, а понякога просто защото си харесваме някой създаден от нас анимиран GIF-файл, каквото е заглавието на настоящата страница.

Стоматологични кабинети "Д-р Ралев" са създадени на 18.03.2002 година. Към настоящия момент екипът на кабинетите се състои от трима стоматолози - д-р Евелина Маркова - Ралева, д-р Пламена Бачкарова и д-р Венцеслав Ралев. През 2007 година понятието стоматология придоби повече историческа стойност - започна да се говори за дентална медицина, поради което Стоматологични кабинети "Д-р Ралев" бяха преименувани на денталномедицински отдел на Ралев Дентал АД. Д-р Бучкова и д-р Симеонов от 2011 година не са част от нашия екип - работят в Кралство Великобритания, където има не един и двама български зъболекари (дори и след Брекзит). Средната възраст на персонала все още се колебае около 40 години - така че за щастие все още имаме щастието да се определяме като екип от млади зъболекари. Стремим да бъдем перфектни във всяко едно отношение - да работим без пациентът да чувства какъвто и да било дискомфорт на стоматологичния стол, продуктите на нашия труд да отговарят на световните стандарти за качество в стоматологията, да поддържаме приятен интериор и перфектна хигиена в кабинета.

Зъбопротезни имплантати - Ралев Дентал АД    Пародонтоза   Как найти (схема)

Телефони за контакт с нашия екип - 032 642056, 0888 646003

www.omegadentagroup.com    Адрес на практиката

Глобалната световна информационна мрежа (или Internet, както се нарича тя от повечето хора) наистина успя да промени света. В момента една средна (или по-скоро малка) по мащабите си компания като нашата разполага с такъв обем за съхранение и споделяне на съдържание и с такива възможности за трафик на информация, каквито само преди 20 години имаха печатни издания от рода на "New york Times" или "Frankfurter Allgemeine Zeitung". При това имаме и възможност за обратна връзка с потребителя - нещо, което е трудно постижимо за печатните издания. При нас всеки, който иска да ни зададе какъвто и да било въпрос, може да го направи с помощта на нашия форум. В рамките на няколко часа форумът се посещава от администратора и модераторите и се регистрират всички запитвания; всеки посетител може да разчита на своевременна и компетентна (според нашите възможности) реакция от страна на екипа. Имаме и специално регистриран за целта интернет домейн, предназначен за on-line стоматологични консултации. Адресът е www.dentalforum-bg.com, а регистрацията беше направена с цел по-лесен достъп на потребителя до специализирани консултации в областта на стоматологията.

Безплатни on-line стоматологични консултации

www.omegadentagroup.net

Нашият екип е разработил и още един уеб-сайт, който не е комерсиален и не се опитва да рекламира никаква услуга или продукт. Ако имате интерес, може да го посетите на адрес www.bg-tourinfo.com. Освен това д-р Венцеслав Ралев участва и в изграждането на www.investor-bg.com - сайт, създаден с чисто информационна цел. Коментари и препоръки и за трите сайта се приемат на адрес ralev@dentist.bg. Регистрирани са и няколко интернет домейна, които водят към по-специфично съдържание - най-общо всичко относно българската стоматология (или дентална медицина?!) в контекста на съвременната икономическа, външнополитическа и социална обстановка. Ако имате интерес, можете да посетите адресите www.bg-dentist.com, www.dentalforum-bg.com, www.bg-dentist.eu и www.dentalimplants.bg. След дълга и тежка битка с бюрокрацията ние дори успяхме да регистрираме домейн с разширение .bg - всеки, минал по този път, знае за какво става въпрос.

Снимки от кабинета

Екипът на нашия кабинет се опитва да бъде в крак със съвременното развитие на всички области от денталната медицина. Поради това се грижим да получаваме по възможност най-актуалната информация, често посещаваме специализирани курсове, лекции и конгреси. Всичко това отнема изключително много време и финансови средства, но няма друг начин за повишаване на професионалната квалификация. Освен това съвременните тенденции в развитието на медицината налагат колаборация с голям брой специалисти от различни области; налице са и тенденции към консолидация и окрупняване на лечебните заведения. На много специалисти им се налага да работят на няколко места с оглед натрупването на повече опит и максимално ефективна клинична и научна работа. По тази и по някои други причини д-р Венцеслав Ралев е консултант в Дентален център "Омегадентагруп" в гр. Видин. Автор на уеб-сайта на въпросната дентална практика е също д-р Ралев. В резултат на успешното сътрудничество между двата екипа в гр. Видин вече се предлагат зъбопротезни имплантати. Първият имплантат беше поставен успешно на 06.03.2008 г.