Предлагани услуги во ординацијата

Запишете си термин за бесплатен преглед на телефон 00 359 32 642056

Адреса на нашата клиника 

 Во стоматолошки ординации "Д-р Ралев" се нудат услуги од сите области на стоматологијата. Во моментов веќе имаме можност да ги вршиме сите амбулантски клинички манипулации. Се уште нема можност за хируршки интервенции, бараат фиксен престој на пациентот - еден ден ќе ја имаме дури и оваа можност. Повеќе информации за ова прашање ќе најдете во делот за односи со инвеститорите на нашиот сајт.

Кои услуги се нудат во кабинетот? Еве го целосниот список на извршувани од нашиот тим манипулации:

 1. Обтурации со амалгам

 2. Обтурации со хелиокомпозити

 3. Обтурации со гласјономерни цименти и компомери

 4. Лекување на коренски канали

 5. Изработвање на индиректни реставрации од метал, керамика и хелиокомпозит

 6. Изработвање на мостови и корони

 7. Изработвање на мобилни протези

 8. Поставување на импланти и протезирање врз нив

 9. Почистување на забен камен

 10. Комплексно лекување на заболувањата на пародонтот

 11. Обработка на парадонтални џебови со систем "Vector"

 12. Орална и максило - фацијална хирургија

 13. Ортодонтско лекување

 14. Козметска стоматологија

 15. Избелување на заби

 16. Инкрустација на забна бижутерија

 

www.ralev-dental.com    www.bg-tourinfo.com    www.dentalimplants.bg    www.investor-bg.com    www.omegadentagroup.net    www.ralev-dental.net    www.ralev-dental.biz

www.bg-dentist.com    www.omegadentagroup.com    www.bg-dentist.eu    www.bg-dentist.net    www.maxillofacial-bg.com    www.ralev-dental.bg    www.dentalforum-bg.com